HÁZIREND

Megkérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani azért, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen és elkerüljük az esetleges félreértéseket. A foglalás igazolásánál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja a házirendet és az ÁSZEF-et.

ÉRKEZÉS ÉS TÁVOZÁS

A vendég köteles a tulajdonosnak vagy megbízottjának az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány) megmutatni adatfelvétel céljából. A vendég tartózkodása ellenértékét legkésőbb végleges távozása előtt köteles a foglalási visszaigazolásban meghatározott módon kiegyenlíteni, ha ez korábban nem történt meg.

A szálláshelyet érkezés napján 14:00 -15:00 óráig lehet elfoglalni. Ha később érkezik, késéséről kérjük telefonon tájékoztasson minket. Vendégeink érkezéskor házkulcsot kapnak A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a szoba ajtajában hagyni vagy átadni a tulajdonosnak vagy megbízottjának. Távozás napján 10:00 óráig kérjük elhagyni a szálláshelyet.

BIZTONSÁG

A vendégházban tilos a dohányzás, az ingatlan területén csak az udvarban megengedett, a keletkező csikkeket kérjük az erre a célra fenntartott hamutálakba szíveskedjenek eldobni. Értékeik megőrzése érdekében kérjük, hogy a kaput és a házat mindig zárják. A vendégház és annak területén hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén, az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
A szobákba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt. A teraszon lévő bográcsozó, nyársaló használatát kérjük előre jelezzék felénk a tűzgyújtás miatt.

WIFI

Jelszó: feszek16
A vendégházban Wifi rendszer üzemel, amelynek használata térítésmentes. A Wifi folyamatos, megszakítás nélküli működését és elérhetőségét az üzemeltető nem garantálja.

HIBAJELENTÉS

Kérjük Vendégeinket, hogy a vendégházakban tapasztalt mindennemű meghibásodást az üzemeltető részére haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.
Telefonos elérhetőség 0-24 óráig: +36/30 011-4373
A vendégházba egyéb vendégeket és idegeneket fogadni beengedni tilos.

KONYHA

A közösségi konyha használatát kérjük előre jelezzék a vendéglátó felé személyesen vagy telefonon. A közösségi konyha használati díja: 2000 Ft / nap / szoba. A konyhában lévő eszközöket használat után kérjük mindig takarítsák el maguk után.

BORHŰTŐ

A borhűtőből való fogyasztást kérjük jelezzék a vendéglátó felé távozásuk előtt.

Gólyafészek Vendégház | Egerszalók
Tel: +36 30 011 4373
E-mail: info@golyafeszekvendeghaz.hu

Kellemes pihenést kívánunk Kedves Vendégeinknek!