KAPCSOLAT

Foglaljon nálunk közvetlenül!

szoba foglalás
+36 30 011 4373

info@golyafeszekvendeghaz.hu

Ellenőrizze szabad szobáinkat és küldje el szobafoglalását üzenetben
Szabad szobáink
Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar

Az adott napon nincs szabad szoba

  Egerszalók szívében
  Hol talál meg minket?

  3394 Egerszalók, Széchenyi István út 15.

  gyakori kérdések
  Szeretnénk egy egyedülálló, kellemes pihenést biztosítani Önnek!

  Ezért kérjük, bármilyen észrevétele van amivel tovább fejleszthetnénk panziónkat, jelezze felénk, hogy a jövőben még inkább hozzájárulhassunk az Ön kényelméhez a Gólyafészek Vendégházban!

  Direkt foglalás esetén nem szükséges az előre fizetés, viszont amennyiben minden szobánkat szeretné igénybe venni előlegszámlát állítunk ki.

  Foglalási szabályzatunk alapján kötbért számítunk fel lemondás esetén.
  Érkezés napja előtti időszakot nézve:
  – 7 napon belül 20%-ot
  – 3 napon belül 50%-ot
  – 24 órán belül számítva 100%-ot számolunk fel.
  Amennyiben tőlünk történik az elállás a foglalástól a határozatok miatt, természetesen előleget egy összegben visszautaljuk, és nem számítunk fel költséget.

  A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10:00 óráig kötelező elhagyni.

  Mátra, Bükk, Egri vár, Egri borvidék, Egerszalóki Sódomb, Gógy- és wellnesfürdők, Egerszalóki kaptárkövek, Egerszalóki barlanglakások, Egerszalóki borospincék, Lepkemúzeum, Kőhíd…

  Vendégházunkban eddig is maximálisan figyeltünk a folyamatos tisztaságra, de a vírushelyzetre való tekintettel minden nap többször végzünk fertőtlenítést. Továbbá a reggeliztetés munkatársaink részéről maszkban történik, illetve a Vendégház több helyén kézfertőtlenítőket is kihelyeztünk.

  Tekintettel vagyunk a kialakult vírushelyzetre, ezért rugalmasan kezeljük a korona-vírus megbetegedés miatti lemondásokat. Igyekszünk vendégeinknek alternatív időpontokat ajánlani, vagy átszervezni a szobafoglalásukat.

  Nincs méretbeli korlátozás, bármilyen méretű kutyus érkezhet hozzánk az apartmanjainkba. Egy apartmanba 1 kutyus, 10 kg/ kutyusig 2 kutyus is jöhet. Kutyák / szoba: 4000 Ft / éjszaka + 10.000 Ft kaució érkezéskor. Minden gazdi köteles gondoskodni a saját állatának a szükségleteiről, amibe minden kiegészítő beletartozik (pl. fekhely, itató, kakizacsi, stb.) A Gólyafészek Vendégház hatalmas füvesített kerttel rendelkezik ami biztonságosan körbekerített. A gazdák kötelesek felelősséget vállalni a kutyusuk által okozott kellemetlenségekért. Amennyiben valamelyik más vendégünket zavarja a szabadon elengedett kutyus, kérjük csatolja pórázra. Közelben több étterem is állatbarát. Hivatalos kutyastrand nincs, de ajánljuk az Egerszalóki horgásztavat egy kellemes sétára a kedvencekkel. Állatorvosi rendelő és ügyelet Egerben található: 3300 Eger, Szövetkezet u. 4,  tel.: 06 36 312 460