Új fürdődézsa

Megérkezett az új dézsafürdőnk! Folyamatosan továbbra is azon dolgozunk hogy vendégeinknek minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani. Mivel tudjuk hogy egy-egy hosszú kirándulós nap után milyen jól tud esni egy forró fürdő, arra gondoltunk miért ne élvezhetnék vendégeink ezt nálunk a szabadban is? Hangulatos fa fürdődézsánknak időtálló, higiénikus műanyag belsővel rendelkezik és akár 5 fő is elfér benne. Szobaáraink tartalmazzák a fürdődézsa használatát.

Használati útmutató a fürdődézsához

Az udvari medence fűtött változatába beépített kályhában csak fával, vagy fa brikettel szabad fűteni. Egyszeri tüzeléshez ajánlott fa mennyiség: 3-4 darab 25-33 cm hosszú tűzifa. Nem kell színültig, az az a fedélig pakolni, és amennyiben lehet használjunk védőkesztyűt és úgy nyújtsuk be a tűzifát az égéstérbe, ne dobáljuk.
A nedves, friss tűzifa kátrányszerű kormos lerakódásokat okoz a tüzelőberendezésben. A tűzoldali lerakódások jelentős mértékben csökkentik a kazán hatásfokát.

Gondoskodni kell arról, hogy a víz szintje a fűtés alatt a kályhából kilépő füstcsövet legalább 10 cm magasan ellepje. A kályha elválaszthatatlan része a 2 m magas füstcső, valamint esővédő. A felmenő füstcsövet csak a levegő hűti, ezért annak érintését kerülni kell, mert az égési sérüléseket okozhat! Ügyelni kell rá, hogy a füstcsőből kiáramló forró levegő, esetleg szikra nehogy tüzet okozzon.
Abban az esetben, ha tűzgyújtáskor légdugó keletkezik a kályhában, a füst nem fog távozni a füstcsövön keresztül. Ebben az esetben a legegyszerűbb, ha a kályha fedél mellett, az oxigénnek kialakított nyílásnál egy kicsit belefújunk, ez majd elindítja a füst áramlását a füstcsövön keresztül.

A kályhaleválasztó rácsot még ideiglenesen sem szabad eltávolítani! A kályha fedelét csak a kialakított fafogantyúnál fogva szabad megfogni!

Használati szabályzat a fürdődézsához

A dézsát mindenki saját felelősségére, szabályokat betartva használja!

A dézsát csak megfelelő, fürdőzési célú ruhában használja.

A dézsában ne fogyasszon ételt és italt.

Védje gyermekét! Gyerekek 14 éves kor alatt, csak szülői felügyelet mellett használhatják!

Tartsa be a dézsa maximális terhelhetőségére vonatkozó szabályokat. (5 fő)
A dézsa peremére szélére kiülni tilos és balesetveszélyes!

Fürdőzés előtt és után zuhanyozzon le meleg vízzel és szappannal.

A dézsa 3%-os sóoldatot tartalmaz.

A dézsát nem vehetik igénybe: úszni nem tudók, lázas betegek, fertőző betegek, akiknek nyílt sebük van, ittas vendégek, kábítószer vagy bódító hatású gyógyszerek hatása alatt álló személyek.

A dézsa körül éles, törékeny tárgyakat használni TILOS!

A vendégek hibájából, dézsa nem megfelelő használatából eredő balesetért nem vállalunk
felelősséget. A rendeltetésnek nem megfelelő használatból adódó károkat a vendég köteles
megfizetni a Heves-Transz Kft. részére. A dézsa a Heves-Transz Kft. tulajdona. A dézsa magán célú.

Mások nyugalmának zavarása TILOS!

Rendkívüli eseményt, személyi sérülést tűzesetet azonnal jelezzék a személyzet felé.
Mentők: 104
Rendőrség: 107
Tűzoltóság: 105
Segélyhívó: 112